About us

Haya Oil

Na drie jaar testen, verbeteren en nog meer testen is Haya Natural Face Oil een feit. Deze 100% natuurlijke, pure en huidverbeterende gezichtsolie is ontwikkeld vanuit de behoefte van de founder van Haya. “Jarenlang struggelde ik met een onzuivere huid. Na talloze bezoekjes aan huidspecialisten en vele producten geprobeerd te hebben, raakte ik in gesprek met iemand die me adviseerde rozenbottel- en amandelolie te gebruiken. Het resultaat was verbluffend, en dus besloot ik te onderzoeken welke combinatie van oliesoorten nóg meer huidverbeterend zou werken. Ik testte verschillende samenstellingen en stuitte uiteindelijk op de mix die later Haya Natural Face Oil zou worden.” De overtuiging dat eenvoud en puurheid de sleutel zijn tot een gezonde huid heeft haar gemotiveerd om Natural Face Oil te creëren en te delen met iedereen die op zoek is naar natuurlijke, huidverbeterende skincare.
Haya’s missie? Streven naar een wereld waarin natuurlijke schoonheid wordt omarmd en waar vrouwen (en mannen!) bewuste keuzes in skincare maken.

WAAROM HAYA NATURAL FACE OIL?

Founder Hazal: “Jarenlang struggelde ik met een onzuivere huid. Na talloze bezoekjes aan huidspecialisten en vele producten geprobeerd te hebben, raakte ik in gesprek met iemand die me adviseerde rozenbottel- en amandelolie te gebruiken. Het resultaat was verbluffend, en dus besloot ik te onderzoeken welke combinatie van oliesoorten nóg meer huidverbeterend zou werken. Ik testte verschillende samenstellingen en stuitte uiteindelijk op de mix die later Haya Natural Face Oil zou worden.” Wat Haya Natural Face Oil uniek maakt, is de samenstelling van zes pure, hoogwaardige oliën. 100% natuurlijk, simplistisch en effectief.
Hazal: “Onze overtuiging dat eenvoud en puurheid de sleutel zijn tot een gezonde huid heeft ons gemotiveerd om Haya Natural Face Oil te creëren en te delen met iedereen die op zoek is naar natuurlijke, huidverbeterende skincare.”